Bruk Bioflyt oljen ved mindre åreknuter, misfarging og såkalte "edderkoppnett".
Lindrer, behandler og forebygger. 

Åreknuter eller varicer er et resultat av forstørrede vener. Det er venene som bringer blodet tilbake til hjertet og det er gjerne venene i bena og føttene som danner åreknuter. Dette skyldes at blodtrykket er størst her fordi vi går og står oppreist.

For mange er åreknuter eller edderkopp-årer et kosmetisk problem. For andre kan åreknuter medføre smerter og fysisk ubehag; og noen ganger leder dette til mer alvorlige problemer. Åreknuter kan også være et signal på en høyere risiko for feil i sirkulasjonssystemet. Har du mistanke om sykdom i forbindelse med åreknuter, bør du oppsøke lege eller terapeut.

Åreknuter er et svært vanlig problem, som angår opptil 60% av den kvinnelige del av befolkningen. Det finnes dessverre ingen enkel kur mot åreknuter. Ulike typer laserbehandling kan gi gode resultater, men ved større åreknuter er det pr dato kun kirurgi som er tilbudet. Vår naturlige åreknuteolje har imidlertid vist gode resultater på mindre åreknuter og på mørkeblå eller fiolette edderkoppnett (se bildet). Brukt over tid vil åreknute oljen kunne gi tydelig reduksjon av misfarging og ikke minst virke forebyggende.

BioFlyt åreknute-oljen styrker kappilærårene og reduserer derved utvidelser av årene som fører til blødninger og misfarging. Samtidig virker oljen lindrende på smerter og ubehag. Oljens egenskaper gjør at den virker forebyggende og reduserer risikoen for dannelsen av nye utvidede blodårer og misfarginger.

MER OM ÅREKNUTER