Levering
Du får fraktfri levering for varer over 2000 kr. Normalt har du varene på postkontoret 3-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Vanligvis sender vi i konvolutt rett i postkassen, men hvis pakken er stor, vil du motta en sms (til det mobilnummeret du oppga ved bestilling) med sporingsnummer. Da kan du alltid følge med hvor din pakke befinner seg.
Du har to ukers frist til å hente pakken din postkontoret. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglement. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene. 

Betaling
Du kan betale via vår samarabeidspartner Klarna, enten ved å få tilsendt faktura, eller med vanlig kortbetaling. Det er en trygg og sikker måte å handle på. Alternativt kan du legge inn din bestilling med forskuddsbetaling. Da overfører du penger til vår konto, og vi sender ut varer når innbetalingen er registrert. Det vil da følge med en stemplet faktura til ditt regnskap.

Kunder på Svalbard
Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 288,- (eks. moms).