Ren Arganolje en eksklusiv hud, negl og hårolje
BESKRIVELSE Arganolje, også kalt ”gullet fra Marokko”, er en eksklusiv hud og hårolje. Oljen er rik på tocoferoler (VitaminE), fenoler, karotener, squalen og fettsyrer, som alle bidrar til oljens enestående egenskaper.

arganolje

FREMSTILLING Arganolje fremstilles ved kaldpressing av knuste nøttekjerner fra argantreet. Prosessen består fremdeles av mye manuelt arbeid og er tidkrevende. Tradisjonelt har produksjon av arganolje vært kvinnenes domene. I dag er det dannet flere kvinnekooperativer som har tatt i bruk produksjonsmetoder som sikrer arganolje av høy kvalitet, egnet til kosmetisk bruk.
argan fremstilling

ARGANOLJE I HUDPLEIE Arganolje er en eksklusiv olje som trekker raskt inn i huden og etterlater den myk og smidig. Oljen kjennes ikke fet ut på huden. - Arganoljen virker hudgenererende, fuktighetsbevarende og revitaliserende. Disse egenskapene gjør arganoljen spesielt bra å bruke ved de fleste hudproblemer, enten det er eksem, akne, arr/strekkmerker og hudallergier. Arganoljen brukes da regelmessig som en kroppsolje på plagede hudområder. Arganoljens egenskaper gjør også at den er meget bra å bruke rundt øynene og for å holde huden myk, smidig og elastisk. Du merker etter kort tid den dyptvirkende fuktighetseffekten. Arganoljen glatter ut rynker og strammer opp uelastisk hud, samt roer ned hud irritasjoner og hevelser. 

NEGLPLEIE Arganoljens mykgjørende og fuktighetsbevarende egenskaper gjør den fin å bruke mot tørre og sprukne negler.

ARGANOLJE I HÅRPLEIE Oljen har en fantastisk evne til å gjenskape glød og spenst i tørt og livløst hår. Håret får rett og slett et sunt utseende. Oljen trekker inn i håret og fjerner problemer med statisk elektrisitet og reduserer floker. Den etterlater håret mykt og skinnende, og den unike egenskapen med rask absorpsjon gjør at håret ikke virker oljete.